Inspirert av Minkkinen
Trykk gjerne på bildet for mørkere bakgrunn.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2024-08-14 00:15:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1171230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jostein S.
Hei
Spennende dette Øyvind!
Måtte Goolgle for å finne litt mer ut av dette!
Interessant med denne kunstneren. Har ikke hatt noe kjennskap til ham....... før nå!
Spennende måte å komponere bilder på, med bruk av natur og mennesker. Kreativt er det i alle fall
Her er det hudkontakt på en måte. Menneskets hud mot "huden" på den knudrete trestammen.
En følelse av nærhet til naturen!
Kanskje dempet overlyset, slik at det ble litt "mørkere"
Vet ikke! Kanskje!
Knut Georg F.
Intimt møte mellom dyre- og planteliv. Litt på den lyse sida, og forgrunnen/hovedmotiv suges litt opp av bakgrunnen synes jeg. Inspirasjonskilden derimot ble jeg imponert over. Noe å strekke seg etter.
Mvh Knut
Øyvind H.
Takker for finfin tilbakemelding Jostein. Har absolutt sansen, for finsk-amerikanske Arno Rafael Minkkinen, som fotograf. Aktfotografing er absolutt ikke min greie, men synes han tar dette til et helt annet nivå, uten å gå i spekulativ retning. Mange snedige bilder, hvor han primært bruker deler av egen kropp, kombinert med detaljer fra naturen. Mitt bilde er jo bare et enkelt knips i denne sammenhengen. Valgte en high key-variant, men skal se nærmere på dette med å dempe lyset. Nærhet til og det å ta vare på naturen, er også et fint tema i denne sammenhengen!
Øyvind H.
Hei Knut! Takker for tilbakemelding. Er helt enig i at dybdeskarpheten kunne vært redusert. Lyset skal jeg se nærmere på og det skal Minkkinen ha, han er flink til å holde fokus så bildene hans er lett gjenkjennelige, selv om mange etterhvert prøver å kopiere stilen...
Gunnar F.
Jeg tittet litt på dette bildet tidligere uten at Minkkinen var nevnt, men ser nå at du har latt deg inspirere - vi i Kristiansund er heldig som har besøk av slike verdensberømte fotografer under Nordic Light Fotofestival - denne fotografen hadde vi på besøk i 2015 - spennende å oppleve.
Mvh Gunnar
Jostein S.
Hei
Det som er fint med BK er at en kan dele ting
Det gir inspirasjon til å kunne utvikle seg fotografisk
Veldig nyttig spør du meg
Å utveksle inntrykk og erfaringer synes jeg er viktig
Øyvind H.
Tenkte først bare å se om jeg fikk noen på kroken, uten å røpe inspirasjonen, men valgte å slippe opp litt uten for mange føringer. Minkkinen skal visstnok være begeistret for landet vårt og skal ha tatt mange av bildene sine når han har vært her på besøk. Kjenner jo litt til Morten Krogvold og har mange ganger tenkt å reise opp til festivalen. Takker for at du tittet innom Gunnar!
Øyvind H.
Hei igjen Jostein! Helt enig og synes det har blitt utvekslet mange nyttige innspill her på forumet. Skal jobbe litt videre med dette bildet og så får vi se om det fungerer eller så blir det en ny tur ut med både Minkkinen og et par gode hjelpere på skulderen...Takker!
Gunnar F.
V2 ble bedre - litt mer intim - glemte å nevne at vi i åpningsåret for festivalen også hadde besøk av kunstneren Minkkinen med foredraget ?Don't kill the crocodile? - Morten Krogvold som dessverre har forlatt oss har vi mye å takke for - en unik møteplass Nordic Light Fotofestival, men økonomien setter begrensninger i forhold til tidene med Krogvold - alt handler om økonomi :-)
Mvh Gunnar
Mats L.
En ung hand mot ett gammalt träd. Nyfikenhet mot visdom. Kanske är det skogvaktaren som smeker sina träd. Den släta, mjuka handen vittnar om att handen inte arbetat tungt i skogen. Granens fjälliga bark står i stor kontrast till den mjuka huden.
Øyvind H.
Takker for oppfølgingen, Gunnar og leste meg litt opp på Nordic Light Fotofestival og utfordringene med økonomi, uttalelser og ikke minst Magnar (som jeg hadde litt kontakt med her inne på forumet) sin analyse og tilsvar. Trist at fotografiet, som nå alle driver med, typisk sett har mistet mye av eksklusiviteten, på linje med Tennis og Golf. Konsekvensen blir jo at kun noen få overlever, som eksempelvis Minkkinen og krokodillene, uten sammenligning forøvrig. Tenker kun på metaforen rundt dette med å ikke røpe hvordan han får til bildene sine, men logikken passer bra også sett opp mot dinosaurenes endelikt og tenker da ikke på festivalen. På den annen side myldrer det jo av aktører i dag, som livnærer seg helt eller delvis basert på foto/film-basert virksomhet. Verden går videre, dessverre og heldigvis. Med hilsen fra Øyvind
Øyvind H.
Det var en fin bildebeskrivelse, Mats og du har helt rett. Dette er min sønn, som står og lener seg mot et tre, en dag vi var ute på tur. Så umiddelbart linken mot Minkkinen, raskt opp med mobilen og skissen var gjort, for å kunne jobbe videre med. Takker så mye! Med hilsen fra Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu